facebook-domain-verification=wlxgzy2on4o9dhshz21n5h4o9w8bna
 

Profile

Join date: Jun 13, 2022

About

[LIVE TELEVIZIONI]]Shqipëria vs Estoni i Beogradit drejtpërdrejtë 13 qershor 2022


🌍📺✔️►Shqipëria vs Estoni LIVE🔴


🌍📺✔️►Shqipëria - Estoni i Beogradit drejtpërdrejtë🔴Federata Shqiptare e Futbollit ka arritur akordin me Federatën Estoneze që kjo ndeshje të luhet më 13 qershor 2022 në stadiumin


Marrëdhëniet Shqipëri-Estoni - Ministria për Evropën dhe

Territori i Estonisë ka një sipërfaqe prej 45,227 km2. Estonia është një nga tre vendet Baltike. Talini është kryeqyteti i Estonisë. Gjuha zyrtare është ...


MARRËDHËNIET SHQIPËRI - ESTONI - Ministria per Evropën

24 maj 2022 — MARRËDHËNIET DYPALËSHE SHQIPËRI – ESTONI. Estonia, zyrtarisht Republika e Estonisë, është një nga Vendet Baltike në Evropën Veriore, ...


Të pamposhtur ndaj Estonisë, Shqipëria kërkon fitoren dhe

5 orë më parë — Shqipëria do të përballet me Estoninë sot (18:00). Takimi miqësor do të luhet në “Air Albania” dhe do të transmetohet në Supersport 2.


Shqipëria miqësore me Estoninë më 13 qershor në

19 maj 2022 — Kombëtarja shqiptare do të luajë një miqësore me Estoninë. Federata Shqiptare e Futbollit ka arritur akordin me Federatën Estoneze që kjo ...


Më 13 qershor, Shqipëria luan miqësore futbolli me Estoninë

Kjo do të jetë hera e katërt që Shqipëria dhe Estonia do të përballen në një ndeshje futbolli. Në të kaluarën, të dy përfaqësueset janë ndeshur tre herë me ...


Zyrtare: Shqipëria, miqësore me Estoninë më 13 qershor në

Kombëtarja shqiptare do të luajë një miqësore me Estoninë. Federata Shqiptar