facebook-domain-verification=wlxgzy2on4o9dhshz21n5h4o9w8bna
 

Profile

Join date: Jun 13, 2022

About

Danmark mod Østrig live på tv stream 13 juni 2022

De to bedste hold indtil videre i A-divisionens gruppe 1 i UEFA Nations League forbereder sig til kamp mandag aften. Danmark byder nemlig Østrig velkommen i Parken i København🔴GO LIVE📺📱👉Danmark mod Østrig

🔴GO LIVE📺📱👉Danmark mod Østrig
En sejr over Østrig vil bringe Danmark meget tæt på at være blandt de ti topseedede nationer, når der i oktober skal trækkes lod til den forestående EM-kvalifikation frem mod slutrunden i 2024.

Seedningslagene baseres på den samlede stilling på tværs af Nations League-grupperne, og formår Danmark at komme op på ni point i gruppespillet, ser det meget lyst ud.


Mandag den 13. juni møder vi Østrig hjemme i sommerens sidste Nations League-kamp. Vi glæder os til at se en masse danske fans i Parken, så vi sammen kan sende spillerne på velfortjent sommerferie med et stærkt resultat!


Den sidste af de fire Nations League-kampe på 13 dage. Danmark tager mod Østrig, og det er topkamp i gruppe 1, hvor Danmark har seks point og østrigerne fire point. Det omvendte opgør endte 2:1 til Danmark, men det var en tæt kamp, hvor værterne snildt kunne have fået point. I et fyldt og forhåbentlig feststemt Parken ville det lune i den danske forsommer med tre point til danskerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Østrig. Der er kampstart mandag d. 13. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.


Kasper Hjulmands tropper gik ned med 1-0 mod Kroatien i fredags, mens gæsterne var uheldige med ikke at komme fra deres opgør med Frankrig med alle tre point. Det lykkedes ikke Danmark at udnytte, at Luka Modric og Mateo Kovacic ikke startede inde for Kroatien fredag aften.


Det kostede et knebent nederlag til VM-finalisterne fra 2018, da midtbanespilleren Mario Pasalic prikkede bolden ind i det 69. minut. Det afsluttede samtidig Danmarks perfekte start i gruppen, men vi topper dog stadig efter de første tre kampe.


Nederlaget til Kroatien afsluttede også en stime af 10 sejre i træk på hjemmebane, hvis man ser bort fra EM-slutrunden. Det er over et år siden, at Hjulmands hold sidst spillede uafgjort i nogen turnering, men selv en remis i aften vil sikre dem, at de holder ferie på førstepladsen i gruppen, der mødes igen i september.


Kylian Mbappe kom sig over skaden i tide til at nyde en produktiv 30-minutters komo på fredag, og selvom man aldrig skulle ønske dårligt helbred til en spiller, ville Østrigs fans sandsynligvis have været frustrerede over at se Paris Saint- Germain forward forlader behandlingsrummet så hurtigt.


Ralf Rangnicks hold blev med rette rost for deres kamp mod Frankrig, og det uafgjorte resultat efterlader Østrig på andenpladsen i stillingen efter tre kampe. Én sejr, én uafgjort og ét nederlag fra de tre indledende kampe for Østrig, som nu skal forsøge at styre Das Team til en sjette sejr i træk på udebane i Nations League.


Det er to slidte landshold, der mødes i Parken mandag aften.


De er ved at være godt trætte i landsholdslejren, hvor det bittersøde bolsje, som vi kender som Nations League, er ved at være opløst.

Landets bedste er dog nødt til lige at snøre støvlerne en sidste gang mandag aften, inden sæsonen er slut. I hvert fald dem, der stadig har nok i tanken, fortæller landstræner Kasper Hjulmand.


Meget af det kommer til at handle om at sætte et hold sammen, hvor vi skal se, om vi kan findes seks, der kan spille 90 minutter.

Det er meget sjældent som træner, at det er sådan, man kigger på sin trup og siger: "Nu skal vi have fordelt tingene efter energi". Det er det den her gang, siger Hjulmand til TV 2 SPORT.