facebook-domain-verification=wlxgzy2on4o9dhshz21n5h4o9w8bna
 

Profile

Join date: Jun 13, 2022

About

Izbornik Zlatko Dalić najavio je utakmicu četvrtog kola elitne skupine A1 Lige nacija između Francuske i Hrvatske na Stade de Franceu u Parizu koju možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr od 20 sati.


🔴GO LIVE🔴📺👉 Hrvatska Francuska UŽIVO


🔴LIVE NOW🔴📺👉 Hrvatska Francuska UŽIVONa početku konferencije izbornik je otkrio tko će krenuti od prve minute protiv Francuske na vratima. Iako je prvotna ideja bila da se minutaža podijeli između Livakovića i Ivušića, tako da svaki brani dvije utakmice, čini se da će doći do promjene plana.


"Bliže smo ideji da Livaković ostane na vratima", kazao je izbornik pa dodao da njegov odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Katar ne bi trebao biti upitan:


"Ostalo je još pola godine do Svjetskog prvenstva, ali on je najstandardniji. On jest broj jedan".


Protiv Francuza s najjačim snagama

Što se pak tiče posljednje linije, Dalić je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom Martina Erlića i Josipa Šutala koji bi mogli krenuti od prve minute u Parizu, ali zato Vatreni imaju problema s izostancima na desnom i lijevom beku.


"Znamo da će Josip Stanišić biti desni bek. Lijevi bek je upitan. Barišić ne može, za Sosu ćemo danas vidjeti, a ako ne može, onda ćemo ići s Juranovićem. Šutalo sigurno ostaje u prvom sastavu, a vidjet ćemo u kakvom je stanju Erlić".


Didier Deschamps

Francuski izbornik želi pobjedu protiv Hrvatske: "To morate pitati izbornika Dalića"

divider

Iz prošla dva susreta Dalić želi ponoviti angažman, pristup, trku, agresiju i motiv. Glede pak veznog reda, Hrvatska bi trebala krenuti u najjačem izdanju