facebook-domain-verification=wlxgzy2on4o9dhshz21n5h4o9w8bna
 

Profile

Join date: Jun 13, 2022

About

[Uživo Prijenos]]Hrvatska Francuske uživo prijenos UEFA Liga nacija 13 lipnja 2022

UŽIVO Hrvatska – Francuska, gdje gledati live stream utakmica Vatrenih (UEFA Liga nacija)

📺📱👉 Croatia vs France Live

Nakon šokantnog poraza Hrvatske nogometne reprezentacije koju je Austrija deplasirala u osječkom Gradskom vrtu, danas bi se “Vatreni” trebali sučeliti s uvijek neugodnim i opasnim Francuzima.

Utakmica se igra na splitskom Poljudu, očekuje se pun stadion i nadamo se puno bolja predstava hrvatskih nogometaša. Izbornih hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić analizirao je prvu utakmicu protiv Austrije u kojoj je sve bilo dobro u prvih 30-ak minuta prvog poluvremena, a nakon toga kaže kako je praktički sve bilo loše. Nakon prvog primljenog gola više se nisu mogli vratiti u utakmicu. Austrijska reprezentacija igrala je visoki presing, puno trčanja, agresivna igra te imaju mladu momčad, a što se vidjelo i na terenu.

Sada treba skupiti snage i okrenuti se prema današnjoj utakmici koja će biti možda i teža, ali upravo u takvim trenucima treba skupiti snagu, dići glavu gore i pokušati pozitivno završiti utakmicu. Francuska reprezentacija je vrlo nezgodna, ne treba posebno spominjati kako se radi i o svjetskim prvacima. Nadamo se kako će u Splitu utakmica biti puno bolja.

Evo gdje i kada možete gledati današnje utakmice (kao i naših susjeda, neke su već igrane ranije):

Ponedjeljak, 13.06.2022

• 20:45 Hrvatska – Francuska (Nova TV)

Utorak, 07.06.

• 18:00 Finska – Crna Gora (-)

• 18:00 Bosna i Hercegovina – Ruminjska (-)

Inače, utakmice Hrvatske reprezentacije možete gledati na Nova TV kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, smartfonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Ako pronađemo negdje live stream, postavit ćemo ga niže.

UŽIVO Hrvatska – Francuska, gdje gledati live stream utakmica Vatrenih (UEFA Liga nacija)

[Uživo Prijenos]]Hrvatska Francuske uživo prijenos UEFA Liga nacija 13 lipnja 2022