facebook-domain-verification=wlxgzy2on4o9dhshz21n5h4o9w8bna
 

Profile

Join date: Jun 14, 2022

About

Malaysia vs Bangladesh: Strim Langsung, Kemas Kini Skor dan Cara Menonton Perlawanan Kelayakan Piala Asia


🔴GO LIVE🔴📺🥊👉 Malaysia vs Bangladesh Live

🔴LIVE LINK🔴📺🥊👉 Malaysia vs Bangladesh Live Online


Ikuti liputan langsung permainan Malaysia vs Bangladesh, maklumat strim, skor dalam talian, ramalan, saluran TV, pratonton barisan pemain, tarikh mula dan kemas kini keputusan Kelayakan Piala Asia pada 14 Jun 2022. Masa mula mula: 09:00 ET.


Ramalan Malaysia vs Bangladesh, pratonton, berita pasukan dan banyak lagi | Kelayakan Piala Asia 2023


Malaysia dan Bangladesh akan bertanding di Stadium Bukit Jalil di Kuala Lumpur pada Selasa dalam perlawanan kelayakan Piala Asia 2023.


Harimau Malaya berada di tangga kedua Kumpulan E dengan tiga mata. Kemenangan dalam perlawanan terakhir mereka di tempat sendiri sudah cukup untuk memastikan harapan kelayakan mereka hidup.


Mereka memulakan kempen mereka dengan kekalahan 3-1 ke atas Turkmenistan tetapi tewas 2-1 kepada Bahrain pada hari Sabtu. Itu meletakkan pasukan Timur Tengah di tangga teratas dengan rekod 100%, dengan pasukan Kim Pan-gon hanya mendahului Turkmenistan dengan perbezaan gol.


Sementara itu, Bangladesh akan tersingkir daripada perlumbaan untuk mempamerkan persembahan tahun depan jika mereka gagal menang, kerana mereka berada di kedudukan tercorot tanpa sebarang mata.


Kekalahan 2-0 kepada Bahrain diikuti dengan kekalahan 2-1 menentang Turkmenistan dalam perlawanan seterusnya.


Malaysia vs Bangladesh Head-To-Head

Malaysia telah memenangi enam daripada sembilan perlawanan terakhir mereka dengan Bangladesh, hanya tewas sekali - tewas 2-1 dalam Sukan Asia 1982.


Bagaimanapun, dua pertemuan terakhir mereka berkesudahan seri - 1-1 pada November 2012 dan 0-0 pada Ogos 2015.


Panduan Tingkatan Malaysia (semua pertandingan): L-W-W-W-L.


Panduan Borang Bangladesh (semua pertandingan): L-L-D-D-L.


Malaysia vs Bangladesh Team NewsMalaysia

Harimau Malaya melepaskan kelebihan mereka ketika menentang Bahrain dan perlu menguatkan pertahanan mereka untuk mengelak kejatuhan lagi.


Shahrul Saad boleh dipanggil semula ke dalam kesebelasan utama, dan pengalamannya boleh membuktikan penting dalam mengekalkan Bangladesh.


Sebaliknya, Safawi Rasid boleh dimasukkan semula ke dalam kesebelasan utama untuk memperkuatkan serangan.


Cedera: Tiada.


Ragu: Tiada.


Digantung: Tiada.


Tidak tersedia: Tiada.


Bangladesh

Jurulatih Javier Cabrera boleh memberi peluang kepada Mahbubur Rahman Sufil untuk mengetuai barisan, manakala Sohel Rana mungkin bermula di bahagian tengah.


Cedera: Tiada.


Ragu: Tiada.


Digantung: Tiada.


Tidak tersedia: Tiada.


Malaysia vs Bangladesh Ramalan XI

Malaysia (4-3-3): Farizal Marlias; Matthew Davies, Dion Cools, Shahrul Saad, La'Vere Corbin-Ong; Azam Azih, Syamer Kutty, Akhyar Rashid; Arif Aiman, Safawi Rasid, Faisal Halim.


Bangaldesh (4-2-3-1): Anisur Rahman Zico; Rahmat Mia, Tutul Hossain Badsha, Raihan Hasan, Riyadul Hasan Rafi; Jamal Bhuyan, Atiqur Rahman Fahad; Rakib Hossain, Sohel Rana, Mohammad Ibrahim; Mahbubur Rahman Sufil.


Ramalan Malaysia vs Bangladesh

Dengan Bangladesh tidak mempunyai kualiti tulen dan semua kecuali tersingkir daripada kelayakan, Malaysia mempunyai peluang besar untuk menebus kekalahan awal mereka dengan melakar ketiga-tiga mata di sini.


Ramalan: Malaysia 2-0 Bangladesh.